top of page

Valge naeratuse saladus on siin

Olen nii palju head tagasisidet saanud enda valge naeratuse üle. Ühelt poolt tuleb tänada siiski minu ema ja isa. Teiselt poolt võime tänada siiski ka mu koostööpartnereid, kelle tooted aitavad mul hoolitseda enda hammaste eest. Esimesena tooksin välja Jordan Eesti hambaharja. No vaieldamatu lemmik, midagi paremat on raske leida.Peale Jordani hambaharja, kasutan ka nende hambaniite. Neil on tootevalik väga lai ja olen leidnud endale parima.


Edasi lähme siis https://smileo.com/ toodete juurde. Mul on kõik olemas: valgendusribad, valgendussüsi, hambavalgendus komplekt.

Lisan siia pildid: '


Minu isiklikud lemmikud on valgendusribad ja nendega näitan Teile enne ja pärast tulemust ka. Lisan kõigepealt ühe video, millised need ribad täpsemalt on.
Pikem riba tuleb siis asetada ülemistele hammastele ja alumistele lühem. Enne kasutamist pesen hambad ja seejärel paigaldan. Hoian kusagil 20 minutit. Nendega on oht see, et sa ei paigalda õieti ja siis tulemus pole nii hea( minul täna, paigaldasin valesti ) seega valgenduskomplekt oleks kindla peale minek.


Ühesõnaga minu tulemust on minimaalselt näha, lisaks pole ma Smileo tooteid üle 3 kuu kasutanud. Sütt mõnikord kasutan aga üldjuhul tuleks teha nö nädalas paar korda, et oleks suurepärast tulemust näha. Esimest korda ülepikaaja ei saa vau efekti isegi hambavalgendaja juures nii, et mulle endale väga meeldib, et saan kodus valgendada ja hoian raha ka kokku.
Tänan tähelepanu eest!

Kui on rohkem küsimusi siis ootan huviga!

Lisaks on olemas mul ka Smileo sooduskood: " Gerili15"
52 views0 comments
Post: Blog2 Post
bottom of page