top of page

Põgene vaba laps, see on ainus võimalus...kas ikka on?

Sellel nädalal tunnen, et olen end maailma eest peitnud. Olen proovinud end peita kõigi ja kõige eest, just selleks, et olla vaba ja mitte mõjutatav. Maailm mõjutab meid, inimesed mõjutavad meid. Olen arusaanud, et iga inimene võtab meilt omamoodi energiat ja iga kellegi tegu, võib meid mõjutada, kas siis positiivselt või negatiivselt. Meie maailm sõltub suuresti ka teiste käitumisest, sõnadest, arvamustest ja paljust muust. Kui töökaaslane tuleb paha tujuga tööle ja nähvab sulle siis ei saa garanteerida, et see Sind kuidagi ei mõjuta. Kasvõi natukenegi...


See nädal on mul nii tõuse kui ka mõõnasid aga mu eesmärk on olnud draamadest hoiduda. Ei ole tahtnud liigset stressi. Just me, myself and I. Mu elu on alati üks suur draama, tee, mis sa tahad, draama käib Gerili Narusingiga alati kaasas. Olen proovinud vältida neid draamasid ja olnud rahulik.

Eraelus ei ole mul suurt midagi muutunud. Olen see nädal teinud päris palju trenni, kas siis jooksnud või kodus workouti. Jooksmine on ikka mega rahustav. Kodus workouti olen teinud vaid seetõttu, et olen oma keha käest lasknud. Õnneks olen tagasi selles punktis, kus ma leian iseend taas ja keskendun iseendale. Vahepeal tundsin, et kaotasin iseend kellegi teise pärast. Hetkel olen egoistlik sest see on siiski minu elu ja mina pean enda elus olema esikohal. Ma ei pea muutuma kellegi teise pärast, ma ei pea oma elu rutiini muutma kellegi teise pärast, ma ei pea midagi tegema, mida ma teha ei taha. That's it.


Eelmise nädala lõpus sain nõudekirja võimsalt advokaadilt ja sellega tuleb tegeleda. Võin öelda, endalegi üllatusena, olen väga rahulik. Minu pere on rohkem endast väljas aga mulle tegelt tundub, et ma peidan enda emotsioone kuskile. Olen üsna emotsioonitu see nädal olnud. Ei pisaraid, ei naeru, ei viha, ei rõõmu. Lihtsalt chillin oma koopas, omaette. Aga teate, väga mõnus on. Ei sõltu kellegist, keegi ei mõjuta minu olekut või tuju. Ajan oma asja ja teen seda väga hästi( ma vähemalt arvan).


Peale selle negatiivse pommuudise, on mul siiski olnud palju toredaid koostööpakkumisi. Inimesed on väga armsad, olen saanud head tagasisidet ja tänu sellele see motiveerib mind olema parem versioon iseendast.

Samsung tegi mu tuju ikka väga heaks. Uus Samsung galaxy tab S7+ on ikka mega kink. Olen seda nüüd üks päev kasutanud ja no ülikihvt. Pole lihtsalt sõnu. Peagi on neil mulle üks üllatus veel, ma ei jõua ära oodata.


Aga mis siin ikka, üritan selgusele jõuda, kas peituse mängimine on ikka tark tegu. Või peaksin võtma end kokku ja seisma kahe jalaga maapeal ning mitte põgenema oma emotsioonide eest. Ma pole lubanud endal nutta, ei naerda, ei armastada, ei vihata.. Ma olen olnud emotsioonitu ja lihtsalt kulgenud. Eks lõpuks ma plahvatan ja siis on hakkliha ja mida iganes. Sõbranna naeriski, et vaatame, mis järgmine nädal saab. Eks tal õigus olegi, siis tulevad lõpuks kõik emotsioonid korraga välja ja siis on kaos. Nii, et ehk ma pean ikkagi enda nägu näitama ja oma koopast välja astuma ja lubama tunda endal kõiki neid tundeid ja emotsioone, mis mu sees peidus on.


Teile aga kui tunnete, et tahate rahu ja vaikust, aega iseendale ja enda mõtetele. Minge tehke üks rahulik jalutuskäik, paluks ilma segavate faktoriteta, leia mõni mõnus koht, kus rahuneda. Tegele hingamisega. Mina tihtipeale panen lihtsalt silmad kinni ja tunnetan enda hingamist ja helisid, mis on mu ümber. See kuidagi rahustab ja annab mulle uue mõtlemise. Teine variant on hea muusika või podcast, lase endal vaikselt kaasa mõmiseda ja lihtsalt kõnni, tunneta iseend ja enda mõtteid.


Siin ühiskonnas lihtsalt on nii, et iseend ei tohi ära unustada. Tuleb kuulata iseend ja enda mõtteid ning mõista, kas oled saavutanud rahulolu või on aeg muutusteks. Liigne muretsemine, stress, lõputu kaos, ei vii sind elus edasi. Sa seisad kohapeal ja muutuseid ei toimu. Võta ennast kokku ja ole see muutus enda elus! Sina juhid enda elu, keegi teine ei tee seda Sinu eest!

209 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2 Post
bottom of page