top of page

Naine, Sa oled kõikvõimas!

Tänane enesearmastuse challenge ülesanne oli võimas.

Ma pidin kirjutama endale armastuskirja. Endalegi ootamatult tegin seda kohutavalt suure poweriga ja kirjutasin endale võimsa kirja!

Tahan Teiega seda jagada ja, kes ei ole iseennast ülesleidnud, proovige ka!

See vabastab teid iseendaga võitlusest. Mina pidevalt võitlen iseendaga. Tahan alati teiste jaoks olla parem verisoon aga ma ei mõtle kunagi, et tegelikult olen see lihtsalt mina ja kui teised ei ole minuga rahul siis see on ju nende probleem ja nende aeg on astuda mu elust välja.

Me ei pea pidevalt võitlema, et olla kellegi jaoks paremad!

Me peame oskama ennast armastada, et sellist pidevat võitlust ei toimuks!

Me ei pea elama filtriga, et kellegile meeldida, et kellegiga olla, et keegi meid armastaks. Me peame olema need, kes me oleme ja need, kes meid tõesti armastavad ja näevad meie välist- ja sisemist ilu, need inimesed ongi meiega, nii heas kui halvas!Minu armastuskiri iseendale:


Kallis badass naine, ma tahtsin Sulle öelda, et sa oled võimas. See, mida Sa teed on imeline. Ma hindan Sind väga kõrgelt. Kõik, millest Sa oled läbi tulnud, vau, Sa peaksid olema enda üle uhke. Sa oled käinud läbi sõjast iseenda ja teistega ning oled võitjana välja tulnud. Sa oled tugev ja mul on heameel, et oled lõpuks see, kes Sa olla tahad. Mul on heameel sind näha õnnelikumana ja tervemana. Ma usun Sinusse ja usun, et Sul on veel maailmale nii mõndagi näidata. Sa oled ilus ja iseseisev. Sa oled kõik! Sa peaksid olema iseenda üle uhke, uhke selle üle, et Sul on oma hääl ja julgus seda maailmaga jagada. Sa oled tugev naine, kui Sul on mõni murdepunkt siis vaata ennast peeglist ja näe, et oled imeline. Sa oled jõudnud kaugele ja usun, et jõuad kaugemalegi. Ma usun, et leiad kõik oma elus, kõik, mida Sa soovinud oled. Ära karda, et Sa ei leia enda kõrvale inimest, kes armastab Sind tingimusteta. Vaata ennast, Sa oled kellegi jaoks parim kingitus! Lihtsalt ära unusta iseennast armastada, armasta end sellisena nagu Sa oled. Ma tean, et Sa kardad ja Sul on enda hirmud tuleviku ees. Aga sul ei ole põhjust karta, Sul olen mina ja koos me oleme võimsad. Ma toetan Sind igas Sinu ettevõtmises ja kui keegi ei oska Sind armastada ja väärtustada, siis ära muretse, mina armastan Sind elu lõpuni! Sind ja mind ei lahuta miski! Ma tean, et on raske aga ma näen ka seda, et Sa ületad kindlasti kõik raskused! Vaata ennast, sa oled nii tubli! Vaata kui kaugele Sa oled jõudnud oma eluga. Miks Sa ei peaks jõudma veel kaugemale? Miks Sa arvad, et Sa ei ole piisav? Oled küll, oled piisav ja kõik, kes Sind hindavad, nad on Sulle toeks igas olukorras, nii heas kui halvas, pea seda meeles! Lõpeta muretsemine inimeste üle, kes Sind ei vääri, kes pole kunagi väärinudki! Ma tean, et Sa väärid parimat! Pea püsti ja mine julgel sammul edasi, ma tean, et Sa oled VÕITJAKS sündinud! Ma tean, et oled võitleja ja võitja!


Ma armastan Sind!

Sinu Gerili


See kiri on kirjutatud 5 minutiga ja ma olen üllatanud kui hea feeling mul on. Vahepeal tuleb lihtsalt lahti lasta kõigest, mis on Sinu sees. See aitas mind tõesti ja võibolla aitab Sindki, kui praktiseerid.


174 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2 Post
bottom of page