top of page

Motivatsioon laes ja kickpoksi trenn ootab!

Nagu kõik teavad, olen alustanud taaskord treeninguga ja tänaseni on möödas sellest peaaegu, et 2 kuud. Vaadates enda tulemusi, on arengut märgata ja ka kehakaal on tagasi alguses. Vahepeal kaalusin ma juba 52kg aga õnneks tulid jõulud ja aastavahetus ning sai söödud igast head ja paremat. Täna on see üllatusmoment, kus annan teada, et alustan eratreeneriga kickpoksi. Täna on mul esimene eratrenn, so excited.


Aga siin väike kokkuvõte minu tegemistest:

Toitumiskava ja jõusaaliga alustades kaalusin ma 54. Täna uuesti kaaludes olen 53kg. Lisan lõpus ka pildid enda muutustest, enne ja pärast. Olen nii üllatunud, et mu arengut on juba märgata. Mu keha hakkab vormi võtma. Toitumisega on muidugi ikkagist keerulised lood. Proovin vähem süüa rasvast ja suhkrurikast toitu aga kuidas saada üle jäätisest ja kartulikrõpsudest? Impossible. Ega ma väga ei taha ka loobuda. Kokkuvõttes, mida ma teen praegu, et püsida vormis ja oma kehakaalu juures?

Käin korrapäraselt trennis ja söön vähemalt 2 korda päevas ( hommiku- ja õhtusöök), et oleks lihtsam edasi areneda. Varem sõin ma hommikusööki lõunal ja õhtusöögi võisin üldse ära unustada. Nüüd proovin püsida järjepeal ja hoolitseda enda eest rohkem. Samuti loobusin valmistoidust vaid vorbin ise süüa, nii palju kui võimalik. Lisaks et toitumine oleks korrapärane, teen ise endale toitumiskava ette, et oleks võimalik toidu pealt kokku hoida ja samal ajal süüa plaanipäraselt. Proovin siiski ka lõunasöögi sisse mahutada, kuid hetkel on see raskendatud, kuid tean, et peagi saan juba rääkida oma kolmest toidukorrast päevas.


Lisan siis pildid muutustest.


Esimesel pildil on siis hetketulemus.

Järgnevatel piltidel on siis ENNE ja PÄRASTMul on nii mega tore näha enda muutuseid ja, et mul on tegelikult väga kerge vormi saavutada kui ise väga tahan ja pingutan! ÄGE!

Loodan, et keegi saab siit natukene inspiratsiooni ja motivatsiooni!


145 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2 Post
bottom of page